Home Događaji Globalna budućnost – Životna sredina i zdravlje

Globalna budućnost – Životna sredina i zdravlje

by admin

Zbog velikog dosadašnjeg uspeha koji je postigao, Miloš je pozvan od strane predsednika Kineskog udruženja inovatora gospodina Wu Kou-Chena da učestvuje kao specijalan gost (VIP) na III Međunarodnoj konferenciji inovacija i izuma „Globalna budućnost – Životna sredina i zdravlje”, koja se održala 16. Avgusta u Taipei-u, Republika Kina.

Miloš je na konferenciji predstavio dva naučno – inovaciona rada, ‘eko auspuh za otklanjanje aero zagađenja kod motornih vozila’ iz oblasti ‘ušteda energije i smanjenje ugljen dioksida’ i ‘elektrostatički uništavač korova’ iz oblasti ‘zaštita i očuvanje životne sredine’.

Za izlaganje i prezentovanje projekata na Međunarodnoj konferenciji nagrađen je sa 2 ZLATNE MEDALJE. Pored medalja, proglašen je za NAJBOLJEG na Međunarodnoj konferenciji i dobio je SPECIJALNU NAGRADU ZA NAJBOLJE PROJEKTE NA KONFERENCIJI.

 

Osim njega, učesnici Međunarodne konferencije su bili i predsednik Kineske Akademije nauka, profesori iz Japana, sa Lomonosov, Harvard i Pitsburg Univerziteta. Takođe su bili prisutni i brojni predstavnici Instituta i Univerziteta iz Malezije, Japana, Indije, Ukrajne, Italije, Hong Konga, Pekinga, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Moldavije, kao i delegacija iz Ruske Dume i Švedskog Inovacionog Instituta.

 

Zbog velikog uspeha koji je postigao, pozvan je da učestvuje na ‘Svetskom kongresu genija’ koji se održava krajem oktobra 2012 godine u Tokiju.

 

POVEZANI ČLANCI